Semnificatia numelui Tudor, calitati si defecte

Se presupune că originea numelui Tudor ar proveni de la numele grecesc „Theodoros”, care vine explicat astfel: „theos” semnifică numele lui Dumnezeu, iar cea ce-a doua componentă a numelui, sub forma „doron”, semnifică „dar”, fiind un substantiv comun. Mai exista un literatura si varianta ca acest nume își are originea din prenumele galez Tewdwr, Tewdr sau Tudur.

Semnificatia numelui Tudor are legatura si cu credinta. A fost numele purtat de mai multi sfinti, inclusiv Theodore din Amasea, un soldat grec din secolul al IV-lea. Praznuirea lui se face la 17 februarie la ortodocsi si pe 9 noiembrie la catolici.

Tudor se spune ca este un om placut, prietenos si simpatic, care poseda un anumit farmec si un aer de superioritate, dublat de o inteligenta aparte. Sensibil si foarte empatic, el isi propune sa-i multumeasca pe ceilalti si spera sa fie placut in schimb. Empatizeaza foarte bine cu cei din jur. Tudor este de fapt destul de exigent, poate fi extrem de selectiv si este destul de perfectionist, atunci cand vine vorba despre viata personala.

Atentia la detalii se poate observa in aspectul sau fizic elegant si rafinat. Este foarte atasat de familia sa, uraste violenta si se retrage cand vede un conflict.

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Popotam.ro
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart