Termeni si conditii

Prevederi generale:

IT AVANTAJ CONCEPT isi asuma dreptul de a modifica, suprima sau inlocui in orice moment portiuni ale acestui site, si de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile de Utilizare fara avertizare prealabila. Orice modificare intra in vigoare in clipa afisarii sale pe acest web site.
Tot continutul informational, asa cum poate fi vazut sau auzit pe site-ul www.popotam.ro, inclusiv layout-ul grafic, imaginile, ilustratiile, grafica, clipurile audio sau video, textul, sunt subiecte ale marcilor de comert, marcilor de servicii, drepturilor de copyright si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala sau sunt subiecte ale licentelor detinute de IT AVANTAJ CONCEPT sau de afiliatii sai sau de alte terte parti ce au licentiat materialele lor catre IT AVANTAJ CONCEPT Intreg continutul web site-ului www.popotam.ro ca opera colectiva, este detinut de IT AVANTAJ CONCEPT si se supune legilor drepturilor de autor din Romania. IT AVANTAJ CONCEPT detine dreptul de copyright pentru coordonarea, selectia, aranjarea si actualizarea intregului continut al www.popotam.ro. Siglele, logo-urile, denumirile de produse ce nu apartin IT AVANTAJ CONCEPT sunt proprietatea detinatorilor acestora.
Intregul continut al www.popotam.ro este destinat folosirii personale, ne-comerciale de catre utilizatorii acestui site. Puteti descarca, tipari sau stoca portiuni ale continutului, permitandu-va folosirea doar de copii ale continutului pentru uzul personal, ne-comercial fiindu-va interzisa copierea sau publicarea continutului in alte retele computerizate sau distributia in alte media, si fara a avea dreptul de a modifica sau altera continutul in orice fel, sterge sau schimba specificatiile de copyright sau de marci de comert.
Nici un drept nu va fi transferat catre Dvs. prin descarcare (download) a materialelor, ca rezultat al unui astfel de descarcari/transferari de fisiere. IT AVANTAJ CONCEPT isi rezerva dreptul complet al proprietatii intelectuale pentru orice parte a continutului astfel transferat.
Afara de drepturile de mai sus, nu puteti copia, descarca, reproduce, modifica, distribui, transmite, transfera sau crea lucrari derivative din continutul www.popotam.ro fara a obtine permisiune scrisa din partea Softway S.R.L.
IT AVANTAJ CONCEPT prin intermediul site-ului www.popotam.ro si numit in continuare popotam.ro depune eforturi constante pentru ca informatia prezentata sa fie corecta si completa. In acelasi timp popotam.ro nu acorda nici o garantie si nu poate fi tras la raspundere in nici un fel si pentru nici o situatie.
IT AVANTAJ CONCEPT nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca IT AVANTAJ CONCEPT a fost informata anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (1) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului; (2) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute, sau mesaje primite, sau tranzactii incepute prin, sau de pe, site-ul IT AVANTAJ CONCEPT ; (3) acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului; (4) declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului; sau (5) orice alta problema legata de serviciile site-ului.
Pentru sectiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, raspunderea asupra continutului opiniilor revine in intregime autorilor acestora. IT AVANTAJ CONCEPT isi rezerva dreptul de a nu face publice acele opinii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, politicii invederate mai sus.
Va declarati de acord sa protejati, asigurati, aparati si sa considerati nevinovat IT AVANTAJ CONCEPT impotriva tutoror pierderilor, cheltuielilor, prejudiciilor si costurilor, rezultate din violarea acestor termeni de catre dumneavoastra.
Daca considerati ca orice material de pe acest site, postat de IT AVANTAJ CONCEPT sau de altcineva, violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, va rugam sa ne contactati pentru detalii la [email protected] astfel incat sa putem lua o decizie in cunostinta de cauza. Pentru sugestii de ameliorare, grafice, opinii si pareri, reclamatii, garantii si service etc. utilizati adresele specifice puse la dispozitia Dvs. pe acest site, in sectiunea Informatii de contact.
Acest site este oferit in aceasta forma fara alte garantii. Nu suntem responsabili pentru indisponibilitati, fidelitate, nepotriviri, sau alte defecte/ deficiente ale acestui site sau ale site-urilor catre care exista link-uri. IT AVANTAJ CONCEPT nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara).
Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora. In nici un caz IT AVANTAJ CONCEPT nu va fi responsabil pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele in cazul accesarii link-urilor puse la dispozitie, chiar daca IT AVANTAJ CONCEPT a fost informata asupra posibilitatii producerii unor astfel de pagube.
Vizitarea popotam.ro si utilizarea informatiilor prezentate este facuta exclusiv pe propria dumneavoastra raspundere. Va solicitam incetarea imediata a utilizarii serviciilor popotam.ro daca nu sunteti de acord cu cele stipulate anterior.
In situatia in care observati informatii incorecte sau alte inadvertente va rugam sa ne contactati si vom incerca remedierea in cel mai scurt timp.
Informatiile provenite de la magazinele afiliate poarta raspunderea acestora. Dumneavoastra aveti posibilitatea, prin intermediul popotam.ro, sa solicitati corectarea lor, daca este cazul.

Responsabilitatea privind produsele prezentate sau comandate

IT AVANTAJ CONCEPT SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. IT AVANTAJ CONCEPT SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, produse pentru care IT AVANTAJ CONCEPT SRL nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita. IT AVANTAJ CONCEPT SRL nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate.
De asemenea, IT AVANTAJ CONCEPT SRL nu raspunde si nici nu va fi facuta responsabila pentru functionarea site-ului, informatiile, continutul, materialele sau produsele de pe site.
Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de certificate de garantie ale producatorilor. IT AVANTAJ CONCEPT SRL nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta magazinului/magazinelor de la care ati efectuat comenzi in momentul receptionarii produselor, urmand ca aceastea sa fie solutionate dupa caz.

Popotam.ro
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart